Lansare!

Posted by Marius Morra,

Translated by Elena-Octavia Mateescu

ro flag

Dupa nici mai mult nici mai putin de 11 luni de munca am terminat proiectul nostru de exchange, www.ldvbank.com

In acest moment, cu 4 monede si trading ar trebui sa fie cel mai performant produs din Romania.

Majoritatea exchangeurilor existente nu au trading, unul singur are dar doar BTC si nu mai lucreaza cu FIAT.

Legat de comisioane, credem ca sunt mai mult decat rezonabile fata de ce ofera piata din Romania, avem 1.5% dar vom scadea pe masura ce va creste numarul de utilizatori, targetul fiind sa ne aliniem la comisioanele practicate de exchangeurile mari internationale.

Momentan preturile sunt luate de la cryptocompare, pe masura ce vom avea utilizatori vom lua automat pretul direct din cereri si oferte.

Urmatorii pasi in decurs de cateva saptamani - implementare plata cu cardul si plata in EURO si inca 2-3 monede. Platforma construita intern chiar de asociati, ne permite sa adaugam destul de rapid lucruri noi.

Echipa noastra activeaza in sfera trading, minerit si evident IT. In afara de acest exchange avem si 4 pooluri (eth, etc, exp si musicoin), lucram intens la un ICO, asa ca o sa mai auziti cu siguranta de noi mult timp de acum inainte.

LDV vine de la Leonardo Da Vinci, probabil cel mai mare inventator si inovator din istorie care ne-a inspirat in munca noastra si caruia vrem sa-i calcam pe urme in domeniul crypto.

Bank am pus in brandul noatru pentru ca ne dorim sa devenim in 5 ani o banca hibrid care sa functioneze armonios atat cu crypto cat si cu FIAT.

Asteptam cu drag feedback, mai ales ca ne dorim ca acest proiect sa fie unul pentru utilizatori, vom face toate eforturile sa satisfacem toate necesitatile si exigentele voastre si sa fim cat mai aproape de voi atunci cand va fi nevoie.

Cateva zile pana ne intram in ritm avem rugamintea sa fiti ingaduitori in perspectiva unor stangacii. Nu suntem perfecti dar suntem perfectibili :)

Cu drag,

Echipa LDV Crypto Bank