LDV Bank caută investitori pentru expansiune în toată Europa

Posted by Marius Morra,

Translated by Elena-Octavia Mateescu

ro flag

LDV Bank, exchange de criptomonede românesc, caută investitori pentru expansiune în toată Europa.

LDV Bank este pe piața din România din martie 2018, are deja clienți și un feedback extrem de bun. Datorită platformei 100% automatizate și profesionalismului echipei pe partea tehnică și de suport, LDV Bank a devenit anul acesta prima opțiune de schimb pe România.

LDV Bank se diferențiază în piață prin simplitatea platformei și prin rapiditate (flux depunere crypto-schimb-retragere euro sau invers) de aprox. 30 de minute, în condițiile în care un astfel de flux poate dura și 1-2 zile.

Platforma este dezvoltată de la zero in-house, fiind rezultatul unei investiții de aprox. 200.000 Euro (aport exclusiv al asociaților) și al unei munci continue de 36 de luni.

Planul nostru de dezvoltare la nivel european a obținut validare din partea unui juriu internațional și totodată locul 3 la concursul de pitchuri organizat în cadrul Romania Blockchain Summit din iunie 2019 și conține pe lângă componenta online și schimburi cu cash pentru care soluția tehnică este deja implementată.

Am lansat cerința noatră de finanțare și către medii consacrate de investitori dar am ales să postăm și aici pentru că am avut tot timpul suprize plăcute legate de acest grup.

Mai multe detalii despre noi pe: https://ldvbank.com/en/blog/

Pentru pitch deck și alte detalii aștept mail de intenție la [email protected]