PSD a dat un nou OUG azi-noapte! Nu mai trecem niciodata la EURO! Trecem direct la Bitcoin!

Posted by Marius Morra,

Translated by Elena-Octavia Mateescu

ro flag

Din fericire, de data asta este de bine: devenim prima Crypto Natiune: Romania este prima tara din lume care trece direct la BITCOIN!

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat acum cateva minute: "Pentru a deveni stat membru al zonei euro trebuie îndeplinite cinci condiţii din care Romania indeplineste de ani de zile numai una si sansele pentru celelalte sunt aproape nule. Bitcoin are un potential urias asa ca am hotarat in unanimitate sa furam startul si sa trecem direct la Bitcoin.

Ordonanta de Urgenta a fost publicata deja in Monitorul Oficial.

Totodata s-a hotarat utilizarea unei soluții deja existente pentru stabilirea cursului de referință al criptomonedelor iar acesta solutie este de astazi LDV BANK.

Din echipa de specialisti fac parte doamna Maria Grapini care este recunoscuta pentru abilitatea de a folosi multiple limbaje si domnul Darius Valcov care va fi responsabil de wallet-uri.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat si el: “I’m here for the technology. Vor fi multi care vor distribui FUD (n.r.: fear, uncertainty and doubt) dar trecerea la BITCOIN este cea mai buna decizia pe care o putea lua Guvernul in acest moment. Cum ar spune omologii nostri americani: In Bitcoin we trust!”

Nota: Acest articol este un pamflet scris cu ocazia zilei de 1 aprilie - Ziua păcălelilor și trebuie tratat ca atare.