Steemit

Posted by Marius Morra,

ro flag

#cryptomonedazilei

Incep postarea zilei despre o moneda mai putin cunoscuta cu o intrebare:

Cum ar fi ca bossul nostru de la Facebook, aka Mark Zuckerberg, sa imparta banii cu noi in functie de ce postam, de likeuri and shareuri? Probabil jumatate din profit l-ar lua fetele mai dezbracate care n-ar mai cauta suggar-dady si ar deveni automat independent entrepreneurs :)). Si am mai ciuguli si noi de o cafea si un croissant si tot ar fi bine. Vorba aia veche: iei nu dai.

Asta isi propune sa faca reteaua de socializare Steemit fondata la inceputul lui 2016 (https://steemit.com/trending). Userii sunt platiti in moneda proprie Steem in functie de contributia la retea. Sunt platiti atat cei care posteaza cat si cei care interactioneaza cu postarile.

Moneda poate fi schimbata instant in valuta in peste 10 exchangeuri la nivel mondial, adica este valoroasa.

Ca si fluctuatie de pret, a fost in vara anului trecut 0.1usd, a crescut, apoi prin toamna a stagnat pe la 2 si in ultima vreme, in doar 2 luni si jumatata a crescut si s-a stabilizat pe la 6usd.

Blockchainul STEEM chiar face ceva spre deosebire de altele, au deja foarte multi utilizatori, ideea este buna, e un proiect de viitor in care dupa parerea mea merita investit.

Postarea mea este informativa, se bazeaza pe opinii personale si mult research zilnic.

Piata crypto este o piata nereglementata momentan si destul de volatila asa ca la randul vostru incercati sa va informati cat mai bine.

Nu este nici Caritas sau vreo schema Ponzi, oameni cu renume in multe domenii la nivel mondial sprijina piata crypto dar va recomand la fel de bine sa nu riscati decat banii pe care va permiteti sa-i pierdeti. Domeniul crypto e fascinant si poate da dependenta. Dar si independenta. Financiara! Choose wisely!