LDV oferă SWAP automat de la ERD la eGLD

Posted by Marius Morra,

Translated by Elena-Octavia Mateescu

ro flag

Pe 3 septembrie ELROND devine eGOLD, se denominează și astfel 1000 ERD (vechi) = 1 eGLD (nou), iar dacă 1 ERD era de exemplu 0.025 EURO acum 1 eEGD va fi 25 EURO.

Denominarea va se face printr-un proces denumit SWAP.

Clienții care dețin ERD în balanțele de pe platforma #LDV au posibilitatea să aleagă:

1. Păstrați ERDul în balanța LDV în perioada următoare și facem noi SWAP-ul automat pentru dvs.

Atenție, în perioada 30 august/3-5 septembrie nu se vor putea face operațiuni de trading sau retragere, perechile de tranzacționare nefiind disponibile pe Binance, unul dintre furnizorii noștri de lichiditate.

2. Retrageți ERD-ul într-un alt wallet și vă ocupați personal de SWAP. În acest caz fondurile trebuie retrase de pe platforma LDV până pe data de 29 august 2020 ora 23.59.

În cazul în care nu veți plasa o cerere de retragere până la data menționată vom face SWAP-ul automat. La finalul procesului de SWAP toți clienții LDV ce aveau ERD în balanțe vor avea balanțe noi de eGLD creditate conform SWAP-ului. Veți putea face atunci trading RON-eGLD și EUR-eGLD, precum și retrage eGLD în wallet-uri compatibile.

Mai multe detalii despre eGold puteți afla de pe blogul echipei Elrond Network: https://elrond.com/blog/the-elrond-token-swap-begins-on-the-3rd-of-september/